مصرف نمک ایرانیان 5/2 گرم بیش تر از استاندارد است
خبرگزاری آریا- مصرف نمک روزانه در غذای ایرانیان به طور متوسط بیش از 5 گرم است که این میزان برای افراد سالم که کمتر از 50 سال سن دارند ، 2 و نیم گرم بیشتر از استاندارد است.
به گزارش آریا، دکتر کامران باقری لنکرانی رییس مرکز تحقیقات سیاستگذاری سلامت این دانشگاه با بیان این مطلب ،اظهار داشت: توصیه می شود که میزان مصرف نمک برای افرادی که هیچ فاکتور خطرسازی ندارند و سن آنها زیر 50 سا ل است 5/2 گرم در روز باشد و برای افرادی که فاکتورهای خطرساز دارند و یا سنشان بالای 50 سال است باید روزانه یک و نیم گرم باشد .
دکتر لنکرانی حذف بی از حد منابع نمک در غذاهای مصرفی را ضروری دانست و افزود: غذاهای آماده، فست فودها و یا مواد غذایی که فاقد ارزش غذایی هستند مانند چیپس و پفک نمکی ورودی نمک را به بدن به شدت افزایش می دهند که در مصرف آنها باید دقت بیشتری شود .
به گزارش وب دا از دانشگاه علوم پزشکی شیراز، وی تأکید کرد: مردم برای حفظ سلامتی و پیشگیری از بیماری ها باید میزان نمک ورودی به بدن خود را کنترل کنند.