دانلود آهنگ , SMS , عکس توپ , نرم افزار , فیلم داغ , موبایل 2013 , دانلود عکس و اس ام اس

آهنگ های جدید و نایاب و موزیک ویدئو های جدید در نایس اس ام اس دانلود فیلم های داغ

دانلود آهنگ , SMS , عکس توپ , نرم افزار , فیلم داغ , موبایل 2013 , دانلود عکس و اس ام اس

آهنگ های جدید و نایاب و موزیک ویدئو های جدید در نایس اس ام اس دانلود فیلم های داغ

نیمی از علل سقط مکرر جنین در دنیا ناشناخته است

نیمی از علل سقط مکرر جنین در دنیا ناشناخته است 

http://Nice-sms.blogsky.com/ 

 

سلامت نیوز : رئیس بیمارستان آرش گفت: 12تا 15 درصد حاملگی ها در سه ماهه اول بارداری در ایران دچار سقط جنین می شوند.

دکتر اشرف معینی در گفت‌وگو با  ایسنا ، اظهار داشت: دو یا سه سقط متوالی که قبل از هفته بیستم حاملگی خود به خودی اتفاق می افتد سقط مکرر گفته می شود و باید در سه مرحله از نظر کروموزومی، سالم بودن حفره رحم و اختلالات انعقادی خون مورد بررسی قرار بگیرد.

وی ادامه داد: سالم بودن کروموزوم های زن و شوهر دلیل بر سالم بودن کروموزوم جنین نیست و برای بررسی موارد سقط مکرر در صورتی که برای مراکز مورد مراجعه مقدور باشد باید علاوه بر بررسی ژنتیک زن و شوهر جنین سقط شده نیز از لحاظ کروموزومی مورد بررسی قرار گیرد.

رییس بیمارستان آرش با بیان اینکه بررسی حفره رحم به دو صورت رادیوگرافی رنگی و هیستروسکپی انجام می شود، گفت: هیستروسکپی وسیله ایست که با وارد کردن آن در رحم می توان حفره رحم را مشاهده کرد و اشکالات آناتومیک در رحم را تشخیص داد.

دکتر معینی افزود: وجود اشکالات آناتومیک، چسبندگی و برخی توده های خوش خیم در رحم می توانند از عوامل سقط های مکرر باشند بنابراین با یک رادیوگرافی ساده یا هیستروسکپی ضایعات تشخیص داده و درمان می شوند.

وی با اشاره به اختلالات انعقادی خون به عنوان یکی از دلایل سقط های مکرر گفت: این اختلالات می توانند موجب لخته شدن خون در عروق جفت و عدم خون رسانی کافی به جنین و در نهایت مرگ و سقط جنین شود.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیان کرد: خوشبختانه اختلالات انعقادی با بررسی و آزمایش‌های خون در بیماران قابل تشخیص است و در صورت وجود این اختلالات با روش های ساده ای مانند استفاده از آسپرین قابل درمان است.

رئیس بیمارستان آرش تصریح کرد: تحقیقات در تمام مراکز معتبر دنیا نشان داده است که به وجود تکنیک های پیشرفته در درمان سقط مکرر 50 درصد علل این سقط ها در دنیا ناشناخته مانده است.

دکتر معینی گفت: بررسی های نشان داده که مشکلات عفونی تنها منجر به یک سقط می شود و سقط های مکرر را به وجود نمی آورد و این در مورد بیماری های زمینه ای مانند دیابت یا فشار خون نیز صدق می کند به دلیل اینکه در بارداری های بعدی با کنترل قند یا فشار خون از سقط جنین جلوگیری می شود.

رئیس بیمارستان آرش اظهار داشت: در هر فردی که سابقه سقط قبلی را داشته باشد در میان حاملگی بعدی پرخطر است و احتمال زایمان زودرس نیز در در اینگونه حاملگی ها زیاد است بنابراین این افراد باید مکررا توسط پزشک مورد معاینه باشند.

وی با توضیح این مطلب که زمان مناسب برای بارداری بعد از سقط بسته به شرایط، تعداد و علت سقط های قبلی متفاوت است، گفت: در صورتی که سقط از نوع اولیه باشد یعنی قبل از هفته هشتم اتفاق بیافتد باردار شدن پس از 3ماه با برگشت آناتومی و فیزیولوژی بدن به حالت اولیه مشکلی ایجاد نمی کند، ولی در صورتی که سقط در هفته بیستم و مشکل در رحم باشد باید حداقل شش ماه تا زمان حاملگی بعدی فاصله ایجاد کرد.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه سقط های مکرر عوارض زیادی را برای مادران در پی دارد، گفت: خونریزی در زمان سقط جنین و کورتاژ به منظور خارج کردن جنین از دست رفته در شکم مادر علاوه بر اینکه صدمه به رحم مادر می زند، احتمال ایجاد حادثه برای جفت در حاملگی های بعدی را افزایش می دهد.

دکتر معینی در پایان اظهار داشت: از نظر علمی تصور ضعیف شدن یا بروز بیماری در فرزند متولد شده پس از چندین سقط غلط است مگر اینکه مادر به بیماری زمینه ای مانند لوپوس یا رماتیسم مبتلا باشد و این بیماری در مادر رشد جنین را به تاخیر انداخته و نوزاد کوچکتر از حد طبیعی به دنیا بیاید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد