برای این نوع دسر ، در یک شیرجوش کوچک ، شکلات شیری و شکلات تلخ و شیرین را با ۴/۱ فنجان خامه شیرینی پزی روی حرارت ملایم گرم کنید تا نرم شود و مرتب هم بزنید…
موس ( دسر کف مانند ) مالت شده با شکلات
تهیه شده برای ۸ تا ۱۰ نفر
زمان : ۳۰ دقیقه
زمان سرد شدن : ۱ تا ۲۴ ساعت
مواد اولیه
۲ مثقال گلوله های شیر مالت شده
۴ مثقال شکلات شیری درشت خرد شده
۳ مثقال شکلات تلخ و شیرین درشت خرد شده
۳ فنجان خامه شیرینی پزی
۳/۱ فنجان شکلات مالت شده با پودر شیر
۲قاشق غذاخوری لیکور شکلات ، لیکور بادام یا شیر
۲/۱ قاشق چای خوری وانیل
۱ قاشق غذاخوری شکر
۲ قاشق چای خوری پودر کاکائو شیرین نشده
گلوله های شیر مالت شده ( به دلخواه )
بقیه در ادامه ی مطلب
طرز تهیه
۱- ۲ مثقال گلوله شیر مالت شده را در کیسه فریزر بزرگی قرار دهید و با وردنه آن را خرد کنید و کنار بگذارید .
۲- برای این نوع دسر ، در یک شیرجوش کوچک ، شکلات شیری و شکلات تلخ و شیرین را با ۴/۱ فنجان خامه شیرینی پزی روی حرارت ملایم گرم کنید تا نرم شود و مرتب هم بزنید . سپس ان را در پودر شیر مالت شده ، لیکور و وانیل مخلوط کنید و هم بزنید و آن را در دمای اتاق بگذارید تا خنک شود .
۳- در یک کاسه مخلوط کن با همزن ، ۴/۳-۱ فنجان خامه شیرینی پزی را بزنید تا خوب سفت شود ( خامه سفت شده صاف است ) . حدود ۲/۱ فنجان خامه را با مخلوط شکلات را دوباره با خامه ی باقیمانده مخلوط کنید و در گلوله های شیر مالت شده و خرد شده بریزید و هم بزنید . آن را با قاشق در ظرفی به اندازه ی ۲/۱-۱ تا ۲ کوارت ( ۳۸/۴ لیتر) بریزید یا در ۸ الی ۱۰ کاسه کوچک یا لیوان آن را بریزید .
۴- در یک کاسه ی متوسط یک فنجان خامه ی باقیمانده ، شکر و پودر کاکائو را مخلوط کنید تا به مخلوطی کاملا نرم دست پیدا کنید و آن را با قاشق روی موس بریزید . روی آن گلوله های شیر مالت شده را قرار دهید و برای ۸ تا ۱۰ نفر آن را سرو کنید .
سرو برای ۸ تا ۱۰ نفر
۵۲۰ کالری
۴۳ گرم چربی
۲۷ گرم چربی اشباع شده
۱۲ گرم چربی تک اشباع نشده
۱ گرم چربی پلی اشباع نشده
۱۲۷ میلی گرم کلسترول
۹۰ میلی گرم سدیم
۳۱ گرم کربوهیدرات
۲۴ گرم شکر
۲ گرم فیبر
۴ گرم پروتئین
۲ دی وی درصد ویتامین ث
۱۲ دی وی درصد کلسیم
۶ دی وی درصد آهن
درصد ارزشهای روزانه بر اساس رژیم ۲۰۰۰ کالری هستند .
ارســــــــــــــال اس ام اس های جالب برای ما
منبع : wWw.Nice-SMS.ir