کباب سینه مرغ با آناناسhttp://Nice-sms.blogsky.com
ابتدا سینه مرغ را به قطعات کوچک (جوجهکبابی) برش کنید. آب آناناس، شکر قهوهای، زنجبیل رنده شده، سیر پوره شده، سس سویا و سسخردل را در ظرفی روی حرارت قرار دهید...
مواد لازم:
سینه مرغ 1 عدد
آب آناناس 1 پیمانه
شکر قهوهای 2/1 1 قاشق سوپخوری
زنجبیل 2 حبه
سیر 1 حبه
سس سویا 3 قاشق سوپخوری
سس خردل 1 قاشق چایخوری
فلفل دلمهای سبز 2/1 عدد
قارچ متوسط به تعداد لازم
گوجهفرنگی به تعداد لازم
کره 2 قاشق سوپخوری
آناناس (کمپوت) 3 ورقه برای تزیین
طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ را به قطعات کوچک (جوجهکبابی) برش کنید. آب آناناس، شکر قهوهای، زنجبیل رنده شده، سیر پوره شده، سس سویا و سسخردل را در ظرفی روی حرارت قرار دهید. بعد از اینکه گرم شد با گوشت مرغ مخلوط کرده و در یخچال قرار دهید تا مزهدار شود. به هر سیخ یک تکه مرغ، یک تکه فلفلدلمهای مجدداً یک تکه مرغ و یک عدد قارچ بدون پایه دوباره یک تکه مرغ و یک عدد گوجهفرنگی بکشید. سپس سیخها را در تابه قرار داده، گاهگاهی از مایه آناناس روی کبابها بریزید تا ضمن کبابشدن مزهدار شود. کبابها را از تابه درآورده و مابقی مایه آناناس و کره را در تابه بریزید و هم بزنید. پس از آنکه کمی غلیظ شد از روی حرارت بردارید. پلوی زعفرانی با روغن زیتون آماده شده را در ظرف مورد نظر قرار داده و سطح روی آن را با کاهوی فرانسوی یا برگهای کلم(قرمز) تزیین نموده و سیخهای کباب را روی آن قرار دهید. روی آن را با سس فوق بپوشانید و با حلقههای کمپوت آناناس تزیین کنید.
مجله هنر آشپزی