کنکوریها گوشت قرمز و سبزی بخورند
یک متخصص تغذیه گفت: مصرف گوشت قرمز، جگر و سبزیها موجب شادابی دانشآموزان می شود و به خصوص مصرف آن برای کنکوریها توصیه میشود.
مرتضی صفوی در گفتوگو با فارس با بیان اینکه دانشآموزان در دوران کنکور از قندهای ساده زیاد استفاده نکنند، اظهار داشت: بر اثر خوردن قندهای ساده، انسولین در خون زیاد ترشح میشود که موجب افت قند خون آنها میشود؛ افرادی که در زمان کنکور از قندهای ساده و شکلات استفاده میکنند، انسولین بیشتری در خون آنها ترشح شده و در نتیجه موجب افت قند خون در آنها میشود.
این متخصص تغذیه اضافه کرد: دانشآموزان در وعدههای غذایی خود از ماست و شیر استفاده کنند زیرا به دلیل داشتن کلسیم فراوان برای سلولهای عصبی بسیار مفید است و موجب آرامش اعصاب در دانشآموزان میشود.
وی در ادامه گفت: دانشآموزان در این دوران ماهی مصرف کنند به دلیل اینکه ماهی حاوی اسید چرب امگا 3 است که از کمخونی پیشگیری میکند و موجب افزایش یادگیری میشود.
صفوی بیان داشت: دانشآموزان در این دوران از غذاهای حاوی آهن مانند گوشت قرمز، جگر، مغز، سبزیها و تخم مرغ استفاده کنند که موجب شادابی و از بین رفتن کسلی آنها میشود زیرا ویتامینهای گروه B موجود در این مواد برای تقویت ذهن و آرامش اعصاب دانشآموزان مفید است.